Akkerbouwavond 2024

Actueel

Als we naar de kalender kijken dan moet het voorjaar worden, maar met nog steeds regelmatig neerslag zijn de werkzaamheden op het land nog ver weg.

Op 30 januari vond onze Akkerbouwavond plaats in Echteld. Veel belangstellende waren naar Echteld gekomen om de bijeenkomst bij te wonen. Ook de nieuwe indeling van het programma werd zeer positief ervaren. Het programma startte aan het eind van de middag met een heerlijk buffet en aansluitend vonden de presentaties plaats. 

Ondanks de nattigheid en het geduld die we daardoor moeten hebben gaan de voorbereidingen voor het komende seizoen gewoon door. We zijn bezig met een ontzorgingsplan voor klanten om op bedrijfsniveau te zorgen dat je in het spuitseizoen niet mis grijpt, dit in combinatie met extra korting. Verder zijn de voorbereidingen voor de graan- en bietendemo bij Mts. van de Westering in Zennewijnen gestart om daar een mooie invulling aan te geven. De demo zal plaatsvinden op 25 juni met een middag- en avondprogramma. Noteer deze datum alvast in je agenda.