Rundvee
Geiten
Managementondersteuning
14 december 2023

Activeer je machtiging Melkvee Resultaat Inzicht uiterlijk 31 december 2023

De machtigingenstructuur van Melkvee Resultaat Inzicht is sinds 1 mei 2023 gewijzigd. De melkverwerkers die data leveren ten behoeve van Melkvee Resultaat Inzicht laten de machtigingen en gegevens voortaan via het platform JoinData lopen.

De schriftelijke machtiging die je destijds hebt aangegeven is omgezet in een tijdelijke machtiging zodat de data voorlopig beschikbaar blijft voor Melkvee Resultaat Inzicht en Geiten Resultaat Inzicht. De tijdelijke machtiging is tot en met 1 januari 2024 geldig. Zorg dat je zo snel mogelijk de definitieve machtiging goedkeurt.


Om de machtiging goed te keuren moet je de volgende stappen doorlopen

  1. Ga naar het Mijn JoinData-portaal.
  2. Log in met je eHerkenning.
  3. Op de pagina ‘Machtigingen’ (tabblad ‘Openstaande machtigingen’) staat de definitieve machtiging voor je klaar. Klik op de afbeelding om hem in het groot te bekijken.
  4. Heb je nog geen account? In de handleiding lees je hoe je een account aanmaakt.

 

Wil je geen gebruik meer maken van Melkvee Resultaat Inzicht/Geiten Resultaat Inzicht?

Weiger dan de machtiging in JoinData of stuur een mail naar optimaal@argroep.nl. Dit voorkomt dat je onnodig herinnerd wordt om de machtiging in te vullen.

 

Zijn er kosten verbonden aan JoinData?

AR berekent geen kosten voor Melkvee Resultaat Inzicht en Geiten Resultaat Inzicht. De kosten voor JoinData bedragen 50 euro per jaar. Waarschijnlijk heb je al een JoinData-account voor andere koppelingen. Afhankelijk van de zuivelonderneming kunnen er mogelijk aanvullende kosten in rekening worden gebracht. 


Vragen?

Heb je vragen over de machtiging voor Melkvee Resultaat Inzicht/Geiten Resultaat Inzicht? Neem contact op met Dewi Rougoor, 0317-499510 of optimaal@argroep.nl.

 

Wat is Melkvee Resultaat Inzicht/Geiten Resultaat Inzicht?


Via dit programma worden technische en economische cijfers gepresenteerd met betrekking tot het voersaldo. Het is een controle en een basis voor verdere optimalisatie van het resultaat. De overzichten zijn in te zien via Mijn AR, het bestelportaal van AR.


Wat is JoinData?

Via JoinData beheer je eenvoudig en overzichtelijk je machtigingen, waarbij je zelf bepaalt met wie en voor welk doel je data wordt gedeeld.

Onze specialisten jongvee

Onze specialisten staan voor je klaar en komen graag een kijkje bij je nemen. Tijdens bedrijfsbegeleiding en stalbezoek nemen onze specialisten het rantsoen en de resultaten met je door en wordt er gekeken naar mogelijke verbeteringen.

Dirk Italiaander
Verkoopleider herkauwers
Foto Dirk Italiaander
Foto Dirk Italiaander
Contact met
Dirk Italiaander
Verkoopleider herkauwers
Arjan Blom
Specialist rundvee
Foto Arjan Blom
Foto Arjan Blom
Contact met
Arjan Blom
Specialist rundvee
Thomas van Mourik
Specialist rundvee
Foto Thomas van Mourik
Foto Thomas van Mourik
Contact met
Thomas van Mourik
Specialist rundvee
Jeroen van Veldhuizen
Productmanager rundvee
Foto Jeroen van Veldhuizen
Foto Jeroen van Veldhuizen
Contact met
Jeroen van Veldhuizen
Productmanager rundvee
Onze specialisten
Dirk