Menu

Voer voor elk concept

Frievar

Frievar is het eerste Nederlandse samenwerkingsverband dat zorg draagt voor de kwaliteit van het varken en haar partners door beheersing van de gehele keten. Dit zorgt voor een uitstekende kwaliteit vlees met een authentieke smaak. Frievar werkt samen met vaste partners in de keten, waaronder AR. Dankzij de optimale samenwerking in de keten en de uitwisseling van informatie, dragen de ketenpartners bij aan het uiteindelijke resultaat. AR is een van de twee voerleveranciers die voer en daarbij behorende kennis leveren binnen de Frievar-keten. Gezamenlijk worden elk jaar doelen gesteld. Alle bedrijven worden begeleid door dezelfde voorlichter, volgens een vast protocol. Daarnaast is er een actief monitoringsysteem opgezet, waarmee actief resultaat bewaakt wordt en zo nodig bijgestuurd kan worden.|

Het Beemsterlant's varken

Het Beemsterlant's varken is ontstaan uit de vraag naar varkensvlees van een betere kwaliteit, tegen een redelijke prijs en vooral met een betere smaak. AR levert voer voor aan varkenshouders die deelnemen aan dit concept. In het voer zitten geen antibiotica, groeihormonen of groeibevorderaars.

Beter Leven Keurmerk

AR produceert voeders die voldoen aan het Beter Leven Keurmerk 1, 2 en 3 sterren.

Keten Duurzaam Varkensvlees

Keten Duurzaam Varkensvlees (KDV) staat voor een duurzame manier van varkens houden zodat iedereen kan genieten van een verantwoord stukje varkensvlees. 

Nieuwsbrief
Contact

Rijnhaven 14
6702 DT Wageningen
Postbus 610
6700 AP Wageningen

T 0317-499599
F 0317-499590
E info@argroep.nl

Bereken de route