Menu

Uitgebalanceerde voeding voor luxe vleesvee

Afbeelding: Vleesvee Henk Kerstens

Om een goed rendement bij uw vleesvee te realiseren is een goede voeding vereist. AR draagt hieraan bij met een assortiment voeders dat is afgestemd op de specifieke behoefte van vleesvee. Deze voeders worden geproduceerd volgens de Zuiver Voer-filosofie. Zuiver Voer draagt bij aan een goede vleeskwaliteit en een hoger rendement.

Begeleiding

De vleesveespecialisten van AR hebben veel kennis van de sector. Samen met u volgen zij de resultaten van uw vleesvee en bepalen zij de voerstrategie.

Rantsoenoptimalisatie
De vleesveespecialisten van AR kunnen ook een bedrijfsspecifiek rantsoen opstellen. Het uitgangspunt is de behoefte van uw vleesvee. Omdat de voerbehoefte van het vee verandert in de loop van de mestperiode en ook de voerprijzen doorlopend veranderen, wordt het rantsoen daarom regelmatig opnieuw geoptimaliseerd. U bent zo verzekerd van scherpe voerkosten per kilogram groei.

Rantsoenberekening
Hoe hoog is de voerwinst? Wat is het saldo? Hoe heeft de koppel het gedaan ten opzichte van andere koppels? Met de rendementsberekening van AR krijgt u antwoord op deze vragen. De resultaten worden op een overzichtelijke wijze gepresenteerd en desgewenst voorzien van een passend advies.

Bief Select
Speciaal voor de productie van vlees binnen de Bief Select-keten heeft AR een compleet assortiment Bief Select-voeders samengesteld. Ook deze voeders worden geproduceerd volgens de Zuiver Voer-filosofie.

Zuiver Voer
Zuiver Voer is voer met pure grondstoffen die ieder op hun eigen specifieke manier bewerkt worden en een gegarandeerde voederwaarde hebben. Door de individuele bewerking kunnen we bepaalde grondstoffen grover houden, wat zorgt voor meer structuur in de brok. De vleesveestructuurmixen bevatten zelfs ongemalen grondstoffen. Alle voeders voldoen aan het keurmerk VoederWaarde.nl. Dit houdt onder andere in dat onze afnemers volledig inzicht hebben in de grondstofsamenstelling.

Klik hier voor de folder Assortiment Vleesveevoeders
Klik hier voor de folder Assortiment Bief Select

 

Nieuwsbrief
Contact

Rijnhaven 14
6702 DT Wageningen
Postbus 610
6700 AP Wageningen

T 0317-499599
F 0317-499590
E info@argroep.nl

Bereken de route