Menu

Sodagrainactie

Tot en met 30 april kunt u sparen voor een mooi cadeau bij een bestelling van Sodagrain. Bij elke bestelling ontvangt u een bon. Spaar zoveel mogelijk bonnen (max. 3 per afnemer). Want hoe meer bonnen u tegelijkertijd inlevert, hoe mooier het cadeau. Sodagrain wordt zowel losgestort als in de slurf geleverd. Voor prijzen en leveringsvoorwaarden kunt u contact opnemen met AR Coproducten, Herman Borkent, 06-53696485.

Actievoorwaarden

De actie is geldig tot en met 30 april 2018. De bon wordt in de week na levering per post naar u opgestuurd. De bonnen kunt u inleveren tot 15 mei 2018. De prijs wordt vastgesteld op basis van het aantal bonnen dat u tegelijkertijd inlevert.

 

Voordelen Sodagrain

Sodagrain, ook wel ontsloten tarwe genoemd, wordt gemaakt door de zuivere grondstof tarwe te ontsluiten met natronloog, dat in het product omgezet wordt in natriumbicarbonaat. Door deze specifieke bewerking is het zetmeel verteerbaar zonder de korrel te pletten of te malen. De voedingswaarde wordt zo optimaal benut. Meer weten over Sodagrain? Klik dan hier.

  • meer melk en melkeiwit
  • een rustige vertering
  • extra energievoorziening.

 

Bestellingen kunt u plaatsen bij Herman Borkent, 06-53696485 of mail naar h.borkent@ar-coproducten.nl

Ja, ik heb interesse (neem contact met mij op)