Menu

Sparen met Maxammon grain voor een BBQ of Alltech Euro Tour

Tot en met 30 november kunt u met Maxammon grain sparen voor een Weber One-Touch bbq (t.w.v. € 199) en voor € 300 korting op de Alltech Euro Tour.

Maxammon grain

Maxammon grain is een eiwit- en energieaanvulling en kan ingezet worden als vervanger van andere eiwitbronnen. Maxammon grain werkt al een pensbuffer en stimuleert de melkproductie. 

Hoe werkt het sparen met Maxammon grain?

Bij iedere bestelling van minimaal 6 ton ontvangt u een bon. Wanneer u 3 bonnen tegelijkertijd inlevert ontvangt u een Weber houtskool bbq en bij 6 bonnen ontvangt u € 300 korting op de Alltech Euro Tour.

Waar kunt u voor sparen?

Weber One-touch barbecue
  • Weber One-Touch bbq (3 bonnen)

Deze veel verkochte Weber houtskool bbq is de échte klassieker. Deze barbecue met een diameter van 57 cm heeft een thermometer in de deksel voor permanente tempartuurcontrole. De dekselgreep is uitgerust met een hitteschild voor een veilig gebruik. As kan eenvoudig verwijderd worden met het One-Touch systeem. De winkelprijs van deze bbq bedraagt € 199.

  • Korting op Alltech Euro Tour (6 bonnen)

De Alltech Euro Tour vindt dit jaar plaats van maandagavond 26 november t/m vrijdag 30 november. Tijdens deze Euro Tour bezoekt u in vier Europese landen in vier dagen! U zult bedrijven bezoeken in Lyon, Turijn, Praag en Dublin. Er zullen hoofdzakelijk melkveebedrijven bezocht worden. Wanneer u tegelijkertijd 6 Maxammon grain-bonnen inlevert ontvangt u € 300 korting en betaalt u slecht € 1.000* (i.p.v. € 1.300). 

Bestellen

Heeft u vragen over het product, de prijs of leveringsvoorwaarden? Of wilt u een bestelling plaatsen? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier hieronder of bel naar Sander Hulshof 06-10546974 of met de verkoopbinnendienst 0317-499510..U kunt Maxammon grain ook online bestellen via ons webportaal.

Neem contact met mij op

 

* De kosten zijn inclusief vervoer, overnachtingen op basis van een shared room en aangeboden maaltijden. De kosten om bij het startpunt in Lyon te komen zijn niet inbegrepen, evenals de kosten om weer thuis te komen vanaf Dublin. Bedrag is exclusief verzekering en eigen uitgaven. Alltech huurt een Boeing 737 voor de gecharterde vluchten en bussen voor overdag en de eerste reis van Lyon naar Turijn.