Menu

Zetmeel aanvullen met Maxammon grain Mais

7-12-2018
Zetmeel aanvullen met Maxammon grain Mais

Vanaf nu exclusief bij AR te verkrijgen: Maxammon grain Mais. Dit product is speciaal ontwikkeld vanwege de tegenvallende maisoogst en de zeer lage zetmeelgehaltes. In de introductieperiode hebben we een speciale actie voor u.

Zetmeelaanvulling
Om in de rantsoenen extra zetmeel aan te vullen heeft AR vanaf nu Maxammon grain Mais (artikel 21716) in het assortiment. Maxammon grain Mais zorgt voor een hoog aandeel bestendig zetmeel in combinatie met een hoog bufferende werking op de pens. Het voeren van ‘standaard’ maismeel geeft veel risico op pensverzuring. Bij het voeren van Maxammon grain Mais is dit risico er niet.

Extra energie
Door het hoge aandeel energie, de bufferde werking en het eiwit op pensniveau past Maxammon grain Mais zeer goed naast maiskuilen met laag zetmeel en grovere graskuilen. Maxammon grain Mais is ook zeer interessant vanwege het hogere aandeel eiwit.

Voordelen van Maxammon grain Mais:

  • Bestendig zetmeel: 216
  • VEM: 1.000
  • Re: 115 
  • Bufferende werking. 3 kg Maxammon grain Mais is vergelijkbaar met 150 gram natriumbicarbonaat.
  • Zeer gunstig geprijsd
  • Voeradvies: 3 tot 6 kg

Introductieactie
Speciaal voor de introductie van Maxammon grain Mais kunt u profiteren van € 25,- per 100 kg bij afname van 17 ton. Dit is exclusief automatische betalingskorting van 1%. De actie loopt tot en met 31 december 2018.

Let op!
We kunnen Maxammon grain Mais helaas niet onbeperkt leveren. Dus wees er snel bij.

Bestellen
Bestellingen kunt u plaatsen bij AR Coproducten via 0316-293966 of stuur een mail.