Menu

Nieuwe Structuurbrokken melkvee

15-9-2017
Nieuwe Structuurbrokken melkvee

Vanuit onze Zuiver Voer-filosofie hebben we dit voorjaar de Structuurbrokken Gras geïntroduceerd. Deze brokken kenmerken zich door een zeer rustige vertering. Vooral bij snelle graskuilen of weidegras geven deze brokken rust in het rantsoen.

De unieke bewerking van iedere grondstof zorgt ervoor dat deze brokken zo rustig zijn en toch een hoge voederwaarde hebben. Zo houden we bepaalde grondstoffen grover, wat zorgt voor een rustige fermentatie in de pens. Hierdoor blijft de pens-pH stabieler, is de kans op verzuring kleiner en blijft de pens gezonder. Dit is terug te zien in de beter verteerde mest.

Gezonde pens, meer melk
Een gezonde pens maakt meer microbieel eiwit aan. Structuurbrokken Gras dragen daarom bij aan een goede melkproductie. Bovendien zorgen deze brokken voor een betere benutting en een hoge voerefficiëntie.

Extra eiwitaanvulling
In het najaar en de winter wordt er meer eiwitaanvulling via het krachtvoer gevraagd. Om ook in het winterrantsoen te profiteren van de voordelen van Structuurbrokken Gras, zijn er twee soorten bijgekomen:

24725BR5 Structuurbrok Gras Uniek 120
Structuurbrok Gras Uniek 120 valt in onze Uniek-reeks, en staat daarmee voor een scherpe voerprijs met een goede melkproductie. Maximaal rendement dus.

24696BR5 Structuurbrok Gras Maxima 120
Structuurbrok Gras Maxima 120 hoort bij onze Maxima-reeks en staat daarmee voor een maximaal technisch resultaat. Deze brok bevat speciale elementen die de gezondheid en vruchtbaarheid extra ondersteunen. Ook draagt deze brok bij aan een maximale melkproductie.

Deze twee brokken hebben dezelfde positieve eigenschappen voor de pensgezondheid als de andere Structuurbrokken. Wat deze twee brokken onderscheidt is het hogere eiwitgehalte met 120 WDVE en 20 FEB. Hiermee passen deze brokken goed naast rantsoenen met een lager eiwitgehalte, bijvoorbeeld naast graskuilen met lager eiwit of maisrijke rantsoenen.

Benieuwd?
Wilt u ook profiteren van het succes van Zuiver Voer? Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze specialisten rundvee.

Nieuwsbrief
Contact

Rijnhaven 14
6702 DT Wageningen
Postbus 610
6700 AP Wageningen

T 0317-499599
F 0317-499590
E info@argroep.nl

Bereken de route