Menu

Actie Maxammon grain

3-5-2018
Weber One-touch barbecue sparen met Maxammon grain

Meer gras in het rantsoen en toch meer melk? Dat kan met Maxammon grain. Maxammon grain (nieuwe naam voor Aminograin) is een product op basis van graan of gerst en bevat door een unieke bewerking zowel energie als eiwit. Daarnaast werkt het als een pensbuffer. Probeer nu Maxammon grain en spaar voor een Weber bbq of de Alltech Euro Tour.

Aminograin wordt Maxammon grain

Maxammon grain is de nieuwe naam voor Aminograin. De Eendracht en Alltech zette hetzelfde product onder een andere naam in de markt. De drie partijen hebben er voor gekozen het product onder de naam Maxammon grain in de markt te zetten. Vanaf 7 mei voert AR daarom de naam Maxammon grain. Het product en de artikelcode veranderen niet. AR heeft twee varianten in het assortiment:

  • Maxammon grain Gerst (o.b.v. geplette gerst) artikelcode 21712
  • Maxammon grain Tarwe (o.b.v. geplette tarwe) artikelcode 21714

Maxammon grain wordt geleverd in bulk, in een slurf (25 ton) of losgestort (15 of 25 ton).

Actie: spaar voor een Weber bbq of korting op Alltech Euro Tour

Tot en met 30 november kunt u met de actie sparen voor mooie prijzen, waaronder een Weber-bbq of korting op de Alltech Euro Tour.

Bestellen?

Bestellingen kunt u doorgeven aan Sander Hulshof van AR Coproducten, 06-10546974, of aan de verkoopbinnendienst 0317-499510. U kunt Maxammon grain ook online bestellen via ons webportaal.