Menu

2,5 kg extra jeugdgroei met nieuwe kalvermuesli

30-3-2018
2,5 kg extra jeugdgroei met nieuwe kalvermuesli

AR heeft het assortiment kalvermuesli’s geüpdatet. Een goede voeropname in de beginperiode van de opfok zorgt voor een goede jeugdgroei. Extra jeugdgroei betekent minder terugval na het spenen, een betere ontwikkeling van de organen en het uierweefsel en meer melk tijdens de eerste lactatie. Uit onderzoek blijkt dat u met de kalvermuesli’s van AR extra jeugdgroei realiseert.

Kalverstructuurmuesli wordt Kalvermuesli AR Uniek
De bestaande Kalverstructuurmuesli heeft de naam Kalvermuesli AR Uniek gekregen. De artikelcode blijft hetzelfde (24735K20). In de muesli zijn de nieuwste inzichten verwerkt. De muesli bevat vlokken, kalverkorrel en luzerne voor een optimale pensactiviteit en gezondheid. Dit alles is extra smakelijk gemaakt door de vloeistof waarmee het is gesprayd. De Kalvermuesli AR Uniek is gunstig geprijsd.

Nieuw: Kalvermuesli AR Maxima (artikelcode 24731K20)
Nieuw in het assortiment is Kalvermuesli AR Maxima. Met Kalvermuesli AR Maxima kan in vier weken een extra jeugdgroei van 2,5 kg gerealiseerd worden. Deze extra jeugdgroei betekent 500 kg meer melk tijdens de eerste lactatie! Kalvermuesli AR Maxima is samengesteld met extra luxe en smakelijke grondstoffen. Al tijdens de melkperiode wordt de opname maximaal gestimuleerd. Dit zorgt voor een goede opname, ontwikkeling en jeugdgroei.

Meer weten?
Voor een passend advies of meer informatie over de kalvermuesli’s kunt u terecht bij uw specialist. Ook kunt u contact opnemen met onze verkoopbinnendienst, telefoon 0317-499510.