Specialisten varkens bij zeugen met biggen

Specialist varkenshouderij

Voor de uitbreiding van ons varkenshouderijteam zoeken wij een specialist varkenshouderij. Heb jij het in je om samen met de varkenshouder het beste uit zijn bedrijf te halen? Solliciteer dan nu!

Solliciteren

Wij geloven dat vitale en gezonde varkens veilig, duurzaam en lekker vlees leveren. Daarom ontwikkelen en verkopen wij innovatieve voerconcepten met oog voor duurzaamheid en welzijn. Als specialist varkenshouderij verkoop je deze voerconcepten aan bestaande en nieuwe relaties. Verder begeleid en adviseer je bestaande relaties gericht op het maximaliseren van het saldo op de bedrijven van onze klanten. Je stuurt onder andere op basis van de managementgegevens.

Wil jij als specialist varkenshouderij onderdeel uitmaken van een toonaangevende organisatie in de agrarische sector? Wil jij je verkoopskills verder ontwikkelen? Dan ben jij het talent waar we naar op zoek zijn.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende en zelfstandige functie met ruimte voor initiatief.
  • Werkplezier in een enthousiast team.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Uitstekende opleidingsmogelijkheden.

Ons verlanglijstje

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding (HAS);
  • Je bent initiatiefrijk, klantgericht, zelfstandig en commercieel slagvaardig;
  • Je hebt goede contactuele eigenschappen;
  • Je beschikt over overtuigingskracht en doorzettingsvermogen.

"Ik vind het leuk dat ik met zoveel verschillende ondernemers contact heb. Ieder bedrijf is uniek. Maar het mooiste vind ik het wanneer ik merk dat de resultaten na een bepaalde aanpassing verbeteren; dan is de klant tevreden en kan hij vooruit met ondernemen."

André Kamp - specialist varkens

Interesse?

Ben je benieuwd hoe werken bij AR is of wil je direct kennismaken? Neem contact op met Gerben Klein Lebbink voor informatie over de vacature. Stuur je motivatiebrief met cv naar Freek Oteman of vul onderstaand sollicitatieformulier in.

Wij zijn AR

AgruniekRijnvallei (AR) produceert en levert gangbare en biologische voeders. Daarnaast levert AR kwaliteitsproducten voor de plantaardige sector. Ook hebben we negen Welkoopwinkels en drie op- en overslagbedrijven. We zijn een no-nonsense bedrijf en net zo nuchter als de boeren aan wie we leveren. We werken hard én maken plezier. We omarmen iedere collega als lid van onze familie en doen regelmatig leuke dingen samen.

Solliciteren