Specialist Pluimvee AgruniekRijnvallei Henno van den Bruinhorst

Specialist legpluimvee (32-40 uur)

In een uitdagende markt zoeken we de kansen op. Samen met onze klanten werken we zo aan een toekomstbestendige sector. We zien volop mogelijkheden om middels een uniek portfolio ons marktaandeel verder te doen laten groeien.

Ter uitbreiding van het pluimveeteam is Salentijn Recruitment voor ons op zoek naar een commerciële specialist legpluimvee (32-40 uur), voor de regio Midden- en/of Zuid-Nederland.

Functie

Als specialist pluimvee verkoop je onze (biologische) legpluimveevoeders aan bestaande en nieuwe relaties. Verder begeleid en adviseer je bestaande relaties, met als doel het maximaliseren van het technisch en financieel resultaat op de bedrijven. Je stuurt onder andere op basis van de managementgegevens. Ook spar je met de pluimveehouder om zijn bedrijfsdoelstellingen te bepalen en behalen. In samenwerking met collega’s haal je het beste uit jezelf.

Jouw profiel

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Commerciële werkervaring in de (leg)pluimveehouderij;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent relatiegericht en commercieel, je weet klanten op inhoud te overtuigen.

Het aanbod

AR biedt jou een uitdagende buitendienstfunctie met veel vrijheid. Vanuit het hart van de pluimveehouderij in Barneveld produceren we kwaliteitsvoer wat jou in staat stelt in het veld commercieel succesvol te zijn. Naast onze klanten zorgen we goed we voor onze eigen mensen. Dit doen we door middel van goede primaire en secundaire voorwaarden, uitstekende opleidingsmogelijkheden en het creëren van gedreven en betrokken teams. Vier dagen werken behoort bij ons tot de mogelijkheden.

"Ik word er blij van als ik een pluimveehouder heb kunnen helpen met diergezondheid, het verbeteren van het rendement of bij het maken van strategische keuzes. Maar ook als ik bij een bedrijf ben geweest waar de pluimveehouder gelukkig door de stal loopt, de dieren gezond zijn en bovengemiddeld presteren.“

Henno van den Bruinhorst - verkoopleider pluimvee

Interesse en/of solliciteren?

We hebben de werving & selectie voor deze vacature exclusief uitbesteed aan Salentijn Recruitment B.V. Bel voor meer informatie of vragen met Chris op 06 2923 9211. Je kunt je sollicitatie + CV sturen naar chris@salentijnrecruitment.nl

Wij zijn AR

AgruniekRijnvallei (AR) speelt met haar gangbare en biologische pluimveevoeders een prominente rol in de pluimveehouderij in Nederland en België. AR produceert de voeders volgens de Zuiver Voer-filosofie. Zuiver Voer is voer met pure grondstoffen die ieder op hun eigen manier bewerkt worden en een gegarandeerde voederwaarde hebben. Naast voeding levert AR met de Ei-plus aanpak de benodigde kennis en tools om het management in de stal te optimaliseren en de hennen maximaal te laten presteren. Het opbouwen van een langetermijnrelatie met de pluimveehouder vinden we hierbij belangrijk.