Medewerker verkoopadministratie

Als medewerker verkoopadministratie maak je onderdeel uit van de afdeling verkoopadministratie, bestaande uit negen collega’s, op het hoofdkantoor van AgruniekRijnvallei in Wageningen. Het betreft een deeltijdfunctie (24 uur).

Solliciteren

Binnen het team van de verkoopadministratie ben jij (mede)verantwoordelijk voor een secuur beheer van onze complexe klant-, leveranciers- en ledenadministratie. In deze rol heb je, naast contact met onze klanten en leveranciers, ook frequent contact met de collega’s van de afdelingen klantenservice en debiteurenbeheer. Daarnaast vervul je overige administratieve taken zoals verkoopfacturatie.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en afwisselende functie met ontwikkelingsmogelijkheden binnen een coöperatie waar de klant centraal staat. Vanuit je rol kun je een belangrijke bijdrage leveren aan een positieve klantbeleving! Je komt terecht in een informeel, hecht team met enthousiaste collega’s.

Ons verlanglijstje

  • Je bent communicatief sterk, proactief, zelfstandig, analytisch en flexibel;
  • Je hebt ruime kennis van Microsoft Office, in het bijzonder Excel. Overige automatiseringskennis, bijvoorbeeld Access en/of Microsoft D365, is een pré;
  • Je hebt gevoel voor cijfers en je gaat hierbij nauwkeurig te werk;
  • Je hebt een MBO+/HBO werk- en denkniveau, aangevuld met relevante werkervaring.

Interesse?

Ben je benieuwd hoe werken bij AR is of wil je direct kennismaken? Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Aernout Gelderblom, hoofd verkoopadministratie, 06-52337294. Stuur je motivatiebrief met cv naar Freek Oteman of vul onderstaand sollicitatieformulier in.

Wij zijn AR

AgruniekRijnvallei (AR) produceert en levert gangbare en biologische voeders. Daarnaast levert AR kwaliteitsproducten voor de plantaardige sector. Ook hebben we negen Welkoopwinkels en drie op- en overslagbedrijven. We zijn een no-nonsense bedrijf en net zo nuchter als de boeren aan wie we leveren. We werken hard én maken plezier. We omarmen iedere collega als lid van onze familie en doen regelmatig leuke dingen samen.

Solliciteren