Manager IT

Als manager IT houd je je voornamelijk bezig met innovatie, ontwikkeling en regie. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de IT-organisatie in de breedste zin van het woord.

Solliciteren

Je stuurt het IT-team aan, ontwikkelt het IT-beleid, onderhoudt relaties met de leveranciers, ondersteunt kerngebruikers en begeleidt proceseigenaren in de organisatie. AR is een pragmatische organisatie en IT is een klein team, de functie is daarom het best in te vullen als ‘meewerkend voorman’.

Je zult voornamelijk trajecten begeleiden m.b.t. implementatie en/of verbetering van het gebruik van IT-systemen. Het betreft een regiefunctie. Dit houdt in dat je een belangrijk deel van de technische kennis extern ophaalt. De basis vormen de Microsoft 365 Office-producten en Dynamics 365 Finance & Operations. AR heeft een Microsoft tenzij-filosofie, daarnaast zijn we in de transitie van on premise naar cloud. Intern gebruiken we de titel ‘IT Business Partner’, omdat we bouwen aan het partnerschap met de business vanuit een IT-perspectief.

Welke werkzaamheden ga je uitvoeren?

 • Je bent verantwoordelijk voor het AR IT-team (inclusief deze rol; 5 IT-collega’s).
 • Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de IT-organisatie en hebt een actieve en faciliterende rol als het gaat om het optimaliseren van de processen. Hierbij begeleid je je collega’s en de processen die nodig zijn om ideeën adequaat uit te werken en tot realisatie te brengen.
 • Je vindt het leuk om je collega’s te enthousiasmeren en de lat elke dag een stukje hoger te leggen, daarbij kan je omgaan met verschillende belangen en persoonlijkheden.
 • Je bent betrokken bij de organisatie en implementatie van nieuwe IT-projecten.
 • Je bent betrokken bij de IT-security en -compliance.
 • Je draagt mede zorg voor een goede IT-infrastructuur en -architectuur.
 • Je draagt mede zorg voor change management.
 • Je draagt mede zorg voor data- en rapportagemanagement.
 • De functie maakt geen onderdeel uit van het MT, wel van het leiderschapsteam onder het MT.

Wat bieden wij?

Je gaat werken bij een no-nonsens bedrijf dat lange termijn en duurzaamheid voor ogen heeft in haar keuzes. Je krijgt betrokken en plezierige collega’s die graag hun kennis met je delen en open staan voor jouw professionele inbreng. AR telt ongeveer 400 medewerkers verdeeld over verschillende disciplines en vestigingen. De lijnen zijn kort en jouw bijdrage is direct merkbaar en herkenbaar. Afhankelijk van jouw werkervaring bieden we een marktconform beloningspakket, een winstafhankelijke bonus en een goede pensioenregeling. 

Ons verlanglijstje

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau, IT gerelateerd.
 • Ervaring in het beheer van bedrijf kritische software.
 • Ervaring met IT security en compliance.
 • Ervaring met (IT) projectmanagement.
 • Ervaring met BI-toepassingen.
 • Kennis van en ervaring met IT-infrastructuur en -architectuur.
 • Jij bent: resultaatgericht, betrokken, klant- en organisatiegericht, zorgvuldig en kwaliteitsbewust, praktisch en efficiënt, communicatief en onderhandelingsvaardig.
Wil je bijdrage aan een organisatie die voor de lange termijn gaat? Vind je het leuk om betrokken te zijn bij de organisatie en mee te denken en mee te bouwen aan slimme oplossingen? Dan ben je hier op het juiste adres.
Paul Dijk

Interesse?

Ben je benieuwd hoe werken bij AR is of wil je direct kennismaken? Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Paul Dijk, IT Manager a.i., 06-11906827. Stuur je motivatiebrief met cv naar Freek Oteman of vul onderstaand sollicitatieformulier in.

Wij zijn AR

AgruniekRijnvallei (AR) produceert en levert gangbare en biologische voeders. Daarnaast levert AR kwaliteitsproducten voor de plantaardige sector. Ook hebben we negen Welkoopwinkels en drie op- en overslagbedrijven. We zijn een no-nonsense bedrijf en net zo nuchter als de boeren aan wie we leveren. We werken hard én maken plezier. We omarmen iedere collega als lid van onze familie en doen regelmatig leuke dingen samen.

Solliciteren