Logistiek medewerker DC Lunteren

Logistiek medewerker distributiecentrum Lunteren

Vanuit ons distributiecentrum in Lunteren worden ruim 300 verschillende artikelen bezorgd bij boeren, paardenhouders en Welkoopwinkels. Zie jij het wel zitten om als logistiek medewerker bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu!

Solliciteren

Voor ons distributiecentrum in Lunteren zijn we op zoek naar een logistiek medewerker. Vanuit het distributiecentrum in Lunteren wordt vrijwel al het stukgoed van AR Voer, AR Biologisch en Voermeesters bezorgd. Het gaat om ruim 300 verschillende artikelen. Dit zijn zakken, emmers, balen en andere kleinverpakkingen. Het orderpickproces is volledig digitaal. Op de scanner komen de orders binnen en hiermee kunnen de producten gescand worden. De klanten waar het stukgoed naar toe gaat zijn boeren, paardenhouders en Welkoopwinkels. Ook komen er bestellingen via de webshop. Dagelijks vertrekken er 3 tot 6 zakgoedwagens vanaf het distributiecentrum. 

Als logistiek medewerker controleer je en houd je de voorraad bij van een deel van het DC. Je bestelt producten bij de afdeling inkoop. Daarnaast zorg je voor het lossen van aangevoerde producten, het picken van orders en het laden van af te leveren producten.

Wat bieden wij?

  • Full-time functie.
  • Klein team met grote mate van zelfstandigheid.
  • Prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ons verlanglijstje

  • Motivatie om iedere dag de orders gereed te hebben.
  • Heftruckcertificaat of bereid om dit te halen.
  • Om kunnen gaan met computer en scanner.
  • Flexibele instelling.
  • Goede lichamelijke conditie.

"We rijden en manoeuvreren veel met de heftruck. Maar er worden ook veel zakken met de hand verzameld. Dat vind ik erg leuk aan mijn werk.“

Interesse?

Ben je benieuwd hoe werken bij AR is of wil je direct kennismaken? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kees van Ooijen, logistiek manager, 06-55733252. Stuur je motivatiebrief met cv naar Freek Oteman of vul onderstaand sollicitatieformulier in.

Wij zijn AR

AgruniekRijnvallei (AR) speelt met haar gangbare en biologische pluimveevoeders een prominente rol in de pluimveehouderij in Nederland en België. AR produceert de voeders volgens de Zuiver Voer-filosofie. Zuiver Voer is voer met pure grondstoffen die ieder op hun eigen manier bewerkt worden en een gegarandeerde voederwaarde hebben. Naast voeding levert AR met de €i-plus aanpak de benodigde kennis en tools om het management in de stal te optimaliseren en de hennen maximaal te laten presteren. Het opbouwen van een langetermijnrelatie met de pluimveehouder vinden we hierbij belangrijk.

Solliciteren