Specialist Pluimvee AgruniekRijnvallei Henno van den Bruinhorst

Commercieel specialist legpluimvee, regio Midden- en Noord-Nederland

Pluimveehouden is topsport; alles moet kloppen voor uitzonderlijke prestaties. Heb jij het in je om samen met de pluimveehouder het beste uit zijn bedrijf te halen? Solliciteer dan nu.

Solliciteren

Als commercieel specialist legpluimvee verkoop je pluimveevoeders aan bestaande en nieuwe relaties. Verder begeleid en adviseer je bestaande relaties gericht op het maximaliseren van het technisch en financieel resultaat op de bedrijven van onze klanten. Je stuurt onder andere op basis van de managementgegevens. Ook spar je met de pluimveehouder om zijn bedrijfsdoelstellingen te bepalen en behalen.

Wil jij als commercieel specialist legpluimvee onderdeel uitmaken van een toonaangevende organisatie in de agrarische sector? Wil jij samen met de pluimveehouder het beste uit zijn bedrijf halen? Dan ben jij degene waar we naar op zoek zijn.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende en zelfstandige functie met ruimte voor initiatief.
  • Werkplezier in een enthousiast team.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Uitstekende opleidingsmogelijkheden.

Ons verlanglijstje

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
  • Je bent initiatiefrijk, klantgericht, zelfstandig en commercieel slagvaardig;
  • Je hebt goede contactuele eigenschappen;
  • Je beschikt over overtuigingskracht en doorzettingsvermogen.

"Ik word er blij van als ik een pluimveehouder heb kunnen helpen met diergezondheid, het verbeteren van het rendement of bij het maken van strategische keuzes. Maar ook als ik bij een bedrijf ben geweest waar de pluimveehouder gelukkig door de stal loopt, de dieren gezond zijn en bovengemiddeld presteren.“

Henno van den Bruinhorst - verkoopleider pluimvee

Interesse?

Ben je benieuwd hoe werken bij AR is of wil je direct kennismaken? Neem contact op met Henno van den Bruinhorst voor informatie over de vacature. Stuur je motivatiebrief met cv naar Freek Oteman of vul onderstaand sollicitatieformulier in.

Wij zijn AR

AgruniekRijnvallei (AR) speelt met haar gangbare en biologische pluimveevoeders een prominente rol in de pluimveehouderij in Nederland en België. AR produceert de voeders volgens de Zuiver Voer-filosofie. Zuiver Voer is voer met pure grondstoffen die ieder op hun eigen manier bewerkt worden en een gegarandeerde voederwaarde hebben. Naast voeding levert AR met de €i-plus aanpak de benodigde kennis en tools om het management in de stal te optimaliseren en de hennen maximaal te laten presteren. Het opbouwen van een langetermijnrelatie met de pluimveehouder vinden we hierbij belangrijk.

Solliciteren