Welkom op onze online beurs

Helaas kunnen de beurzen dit voorjaar niet doorgaan. We willen u toch graag informeren over mooie producten en aantrekkelijke acties die we op dit moment hebben. Daarom organiseren wij dit jaar onze eigen online beurs!

Bekijk de videoDoe de quiz

Wat kunt u verwachten?

Via deze online beurs ontvangt u informatie over mooie producten en aantrekkelijke acties die we op dit moment hebben voor de varkenshouderij. Bekijk de video hieronder waarin onze specialisten u op de hoogte brengen. Vervolgens kunt u uw kennis testen door de quiz te spelen en wie weet wint u wel een vleespakket!

Ontvang gratis een AR-poloshirt

Wij laten u uiteraard niet met lege handen onze beurs verlaten. Onderaan deze pagina kunt u een mooie AR-polo aanvragen. 

Zuiver Voer

Bij AR geloven we in Zuiver Voer. Onder de noemer Zuiver Voer maken we dan ook bewuste keuzes voor bepaalde grondstoffen en productietechnieken. Zuiver Voer is voer met zuivere grondstoffen, die ieder op hun eigen, specifieke manier bewerkt worden en een gegarandeerde voederwaarde hebben. Wij zijn ervan overtuigd dat Zuiver Voer het beste is voor het welzijn en de prestaties van uw dieren. En dus voor uw rendement.

Onze specialisten vertellen u in onderstaande video over onze mooie producten en acties

Bekijk video's zeugen
Bekijk video's biggen
Bekijk video's vleesvarkens

 

Test uw kennis

Denkt u alles te weten over onze producten en de sector? Test uw kennis en speel de quiz. Wie weet wint u een vleespakket!

Doe de quiz

Zeugen

Het juiste voer op het juiste moment is de sleutelfactor voor vitale biggen met minder uitval en voor hoogproductieve zeugen die langer meegaan. Onder de noemer Zuiver Voer produceert AR voeders die de opname en vertering van nutriënten ondersteunen. Dit heeft de zeug nodig om optimaal te kunnen produceren en gezond te blijven. 

Video's zeugen bekijken

Vleesvarkens

De varkenssector is dynamisch. Door veranderende genetica zetten varkens meer spier en minder spek aan. Daarnaast stelt de markt steeds meer eisen aan het houden van varkens. Deze ontwikkelingen nemen wij mee bij de ontwikkeling van onze vleesvarkensvoeders. AR produceert de voeders volgens de Zuiver Voer-filosofie.

Video's vleesvarkens bekijken

Beursacties

Onderstaande prijzen gelden tot en met 27 maart 2021. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice, 0317-499510.

  • AR CCM: € 7,85 per zak (20 kg) bij een volle pallet
  • AR Luzerne Varken: € 8,65 per zak (20 kg) bij een volle pallet
  • Agrumix Darmstimulans: € 21,75 per 100 kg bij afname van 30 ton (mag ook in combinatie met andere producten)
  • AR Prestarter Maxima: € 19,95 per zak (20 kg) bij een volle pallet

Speel de quiz

Denkt u alles te weten over onze producten en de sector? Test uw kennis en speel de quiz en wie weet ontvangt u binnenkort een vleespakket!

Doe de quiz

Vraag hier uw gratis AR-poloshirt aan

  1. Wilt u graag een AR-poloshirt ontvangen? Vul dan hieronder uw gegevens in. De polo komt zo spoedig mogelijk naar u toe. Per adres kan maximaal 1 poloshirt worden aangevraagd.
  2. Door dit formulier te versturen, gaat u akkoord met onze privacy statement.