Welkom op onze online beurs

Helaas kunnen de beurzen dit voorjaar niet doorgaan. We willen u toch graag op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voer en management voor legpluimvee, biologisch legpluimvee en vleespluimvee. We hebben daarom een online beurs georganiseerd.

Bekijk de videoDoe de quiz

Wat kunt u verwachten?

Via deze online beurs ontvangt u informatie over mooie producten die we op dit moment hebben voor de pluimveehouderij. Bekijk de video's hieronder waarin onze specialisten u op de hoogte brengen. Vervolgens kunt u uw kennis testen door de quiz te spelen en wie weet wint u wel een scharrelvleespakket!

Ontvang gratis een AR-bodywarmer

Wij laten u uiteraard niet met lege handen onze beurs verlaten. Onderaan deze pagina kunt u een mooie AR-bodywarmer aanvragen. 

Zuiver Voer

Bij AR geloven we in Zuiver Voer. Onder de noemer Zuiver Voer maken we dan ook bewuste keuzes voor bepaalde grondstoffen en productietechnieken. Zuiver Voer is voer met zuivere grondstoffen, die ieder op hun eigen, specifieke manier bewerkt worden en een gegarandeerde voederwaarde hebben. Wij zijn ervan overtuigd dat Zuiver Voer het beste is voor het welzijn en de prestaties van uw dieren. En dus voor uw rendement.

Onze specialisten vertellen u in onderstaande video over onze mooie producten

Bekijk video's legpluimvee
Bekijk video's biologisch legpluimvee
Bekijk video's vleespluimvee

 

Legpluimvee

Een efficiënt productieniveau behalen en tegelijkertijd het welzijn van uw dieren managen. Dat is uw uitdaging. Iedere ronde weer. Het juiste voer speelt hierbij een sleutelrol. De basis hiervoor is Zuiver Voer, en in het bijzonder Structomix. Daarnaast ondersteunen wij u met specialistisch advies over het management en sparren wij graag met u over de resultaten. Het uitgangspunt is het rendement en de toekomst van uw bedrijf.

Video's legpluimvee bekijken

Vleespluimvee

AgruniekRijnvallei levert een uitgebreid assortiment voeders voor vleeskuikens. Nieuw is de biologische prestarter voor 1-, 2- en 3-ster kuikens. We zijn op zoek naar ondernemers die biologische vleeskuikens willen gaan houden. In deze vraaggestuurde keten is AR een belangrijke speler.

Video's vleespluimvee bekijken

Speel de quiz

Denkt u alles te weten over onze producten en de sector? Test uw kennis en speel de quiz en wie weet ontvangt u binnenkort een scharrelvleespakket!

Doe de quiz

Vraag hier uw gratis AR-bodywarmer aan

  1. Wilt u graag een AR-bodywarmer ontvangen? Vul dan hieronder uw gegevens in. De bodywarmer komt zo spoedig mogelijk naar u toe. Per adres kan maximaal 1 bodywarmer worden aangevraagd.
  2. Door dit formulier te versturen, gaat u akkoord met onze privacy statement.