Menu

Om er zeker van te zijn dat onze e-mails goed aankomen, voeg alstublieft redactie@agruniekrijnvallei.nl toe aan uw adresboek of safe list.

AR Voer - 7 februari 2020

Nieuw assortiment melkvee + actie

Afbeelding: 2017 Programma melkvee

Op basis van de nieuwe kuilen en de actualiteiten met betrekking tot de fosfor- en stikstofefficiëntie in de melkveehouderij heeft AR het assortiment (gangbaar en VLOG) vernieuwd.
 

Klik hier voor het volledige bericht

 

Nieuw assortiment vleesvee en rosé

achterzijde vleesvee

Het assortiment vleesvee- en rosévoeders is vernieuwd op basis van praktijkervaringen, nieuwste inzichten vanuit onderzoek en de Zuiver Voer-filosofie. 
 

Klik hier voor het volledige bericht

Actuele bodemtemperatuur grasland

Profiteer van voorkoopactie maiszaad

Afbeelding: Mais

Bestel op tijd uw maiszaad bij AR en profiteer van onze voorkoopactie. De voorkoop loopt tot 16 februari 2020. Voor 2020 bestaat ons AR Toprassenpakket uit zeer sterke vroege en midden-vroege rassen.

 

Klik hier voor het volledige bericht

Nieuw: AR Luzerne Varken

Afbeelding: Luzerne varkens

Wettelijk is het verplicht om voldoende afleidingsmateriaal bij uw biggen te hebben. AR Luzerne Varken (artikelcode 01409) is hier uitermate geschikt voor.

 

Klik hier voor het volledige bericht

Hoe bereidt u zich voor op de komende zomer?

Nieuwe mestnormen, invloed wisselend

Afbeelding: Logo_Bedrijfsontwikkeling_FC

Nieuwe normen en inzichten leiden in 2020 tot gewijzigde berekening van mestproductie en plaatsingsruimte. De invloed van nieuwe normen is wisselend per bedrijfssituatie. Door gedurende het jaar het bemestingsplan actueel te houden, behoudt u inzicht in uw mestsituatie.

 

Klik hier voor het volledige bericht

 

Bijeenkomsten spuittechniek

Afbeelding: bijeenkomsten spuittechniek 2020

AR Plant organiseert twee spuittechniekbijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten vertellen we u alles over wetgeving, spuittechniek, spuitdoppen, druppelgrootte en hulpstoffen. Wanneer u de bijeenkomst mee wilt laten tellen voor verlenging Bewijs van Vakbekwaamheid (Veiligheid en techniek) dient u zich van te voren aan te melden.

20 februari in Herveld

26 februari in Hummelo

Actualiteiten grondstoffenmarkt

Aantrekkelijke winter-siloactie

Aantrekkelijke winter-siloactie

Tot 1 april 2020 heeft AR in samenwerking met De Nijborg Agri een aantrekkelijke siloactie voor u. Bij aanschaf van een nieuwe silo bij De Nijborg Agri ontvangt u 200 euro korting bij inlevering van een AR-waardecheque. Bij een tweedehands silo bedraagt de korting 100 euro.

Klik hier voor het volledige bericht.

Bestelformulier voorkoop folie

Bestelformulier voorkoop folie

U kunt weer profiteren van onze voorkoop van folies. U kunt bij AR Plant terecht voor kuilfolie, onderfolie, landbouwfolie, wandfolie en zandslurven. Bestelt u vóór 15 februari 2020 dan profiteert u van onze voordelige voorkooprijzen.

Klik hier voor het volledige bericht.

AgruniekRijnvallei Voer B.V.
T   0317-499520
E   info@argroep.nl
W  www.argroep.nl
 

Privacy statement

Nieuwsbrief
Contact

Rijnhaven 14
6702 DT Wageningen
Postbus 610
6700 AP Wageningen

T 0317-499599
F 0317-499590
E info@argroep.nl

Bereken de route