Menu

Actie Masters hondenvoeders

20-11-2019
Actie Masters Dogbrox

Ontvang nu gratis een hondenvoerbak bij aankoop van een zak Masters hondenvoer! 

Het assortiment hondenvoeders van Masters bevat brokken voor alle hondenrassen. De brokken vormen een volledig hondenvoer en zijn bereid met hoogwaardige grondstoffen. De hondenbrokken bevatten alle essentiële voedingsstoffen in een optimale samenstelling voor een goede conditie van de hond.

Masters hondenvoer bestellen?
Masters is een merk van Voermeesters B.V. U kunt Masters hondenvoer eenvoudig meebestellen bij uw bestelling van Voermeesters of AR. Vanaf 300 kg wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd. Dit is ook mogelijk in combinatie met andere producten. Voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling kunt u terecht bij onze klantenservice, 0317-499595.

Actievoorwaarden
Maximaal 1 voerbak per bestelling. De voerbak wordt meegeleverd met de bestelling. Deze actie is geldig t/m 28 december 2019.

Assortiment Masters hondenvoeders

  • Masters Dogbrox Adult

Dit is een complete en uitgebalanceerde geperste hondenbrok in wafelvorm voor volwassen honden. Het is bereid met hoogwaardige grondstoffen en bevat alle essentiële voedingsstoffen in een optimale samenstelling voor een goede gezondheid.
> Zakgoed 20 kg € 29,40

  • Masters Dogbrox Adult Krokant 

Dit is een complete en uitgebalanceerde krokante hondenbrok voor volwassen honden. Het is bereid met hoogwaardige grondstoffen en bevat alle essentiële voedingsstoffen in een optimale samenstelling voor een goede gezondheid.
> Zakgoed 10 kg € 17,28

  • Masters Dogbrox Lam en Rijst 

Dit is een complete en uitgebalanceerde krokante hondenbrok voor volwassen honden. Het is speciaal geschikt voor gevoelige en oudere honden. Het is bereid met hoogwaardige grondstoffen en bevat alle essentiële voedingsstoffen in een optimale samenstelling voor een goede gezondheid.
> Zakgoed 10 kg €21,28

  • Masters Dogbrox Puppy 

Dit is een complete en uitgebalanceerde kleine geperste hondenbrok voor puppy’s tot de leeftijd van 1 jaar en is ook geschikt voor grotere rassen. Het is bereid met hoogwaardige grondstoffen en bevat alle essentiële voedingsstoffen in een optimale samenstelling voor een goede groei en gezondheid van jonge opgroeiende honden.
> Zakgoed 15 kg € 26,17