Menu

Biologische geiten- en schapenvoeders

Geiten

De biologische geiten- en schapenvoeders van AR Biologisch kunnen een bijdrage leveren aan de gezondheid van geiten en schapen. Gezondheid en de juiste optimalisatie van het rantsoen zijn de basis voor een hoge levensproductie.

Geiten

Speciaal voor de professionele geitenhouderij heeft AR een assortiment biologische voeders ontwikkeld. Deze voeders zijn afgestemd op de specifieke behoeften van geiten en staan garant voor gezonde geiten die in staat zijn veel liters met de juiste gehalten te produceren.

Schapen

Voor een goede groei en gezondheid van schapen is het belangrijk om naast goed (weide)gras een goede kwaliteit krachtvoer en de juiste mineralen bij te voeren. AR heeft een biologische lammerenkorrel en een biologische schapenbrok in haar assortiment. 

Voederwaardekenmerk Sereen

Uw geiten en schapen hebben voldoende Sereen nodig voor een gezonde vertering, mooie mest en optimale voerefficiëntie. De behoefte aan Sereen neemt toe naarmate de melkgift stijgt. Deze behoefte heeft AR verwerkt in de voeders. Hierdoor kunt u op een eenvoudige manier hogere krachtvoergiften aanbieden.

Melkgeiten Resultaat Inzicht

Melkgeiten Resultaat Inzicht is een interactief managementprogramma dat u eenvoudig inzicht geeft in de technische en economische kengetallen van uw bedrijf. Melkgeiten Resultaat Inzicht koppelt automatisch uw tank-, melk- en melkcontrolegegevens aan de voerleveranties van AR. Zo beschikt u en uw specialist altijd over de meest actuele gegevens met betrekking tot economie, productie, gezondheid en vruchtbaarheid. Zo kunt u op tijd bijsturen en het rendement van uw bedrijf verder verhogen.

Rantsoenoptimalisatie

De specialisten van AR kunnen een bedrijfsspecifiek rantsoen opstellen. Zij vertalen uw wensen in een voeradvies dat precies is afgestemd op uw bedrijf. Het uitgangspunt is de behoefte van uw dieren.

Nieuwsbrief
Contact

Rijnhaven 14
6702 DT Wageningen
Postbus 610
6700 AP Wageningen

T 0317-499599
F 0317-499590
E info@argroep.nl

Bereken de route