Menu

Ingediende Gecombineerde opgave aanpassen

25-5-2018
Logo AR Bedrijfsontwikkeling

Na het indienen van de Gecombineerde opgave zijn er mogelijkheden om de opgave nog aan te passen zonder termijnkorting op de subsidies. Zo is het uitbreiden van het grondareeal na 15 mei onder voorwaarden nog mogelijk.

Voor sommige wijzigingen geldt een termijnkorting op de subsidies, voor andere niet (zie dit overzicht van RVO). Hieruit volgt bijvoorbeeld dat het vergroten van de oppervlakte grond tot en met 31 mei mogelijk is. Sommige aanpassingen kunnen tot 11 juni doorgevoerd worden, sommige zelfs nog later.

Voorafgaand controle raadplegen
Direct na het indienen van de Gecombineerde opgave krijgen veel bedrijven een melding. De uitkomst van de voorafgaande controle door RVO staat daarin. Als u deze ontvangen heeft, kunt u naar mijn.rvo.nl/gecombineerde-opgave gaan en bij Direct regelen kiezen voor Raadplegen voorafgaande controles. U ziet daar de uitkomst van die controles. Als blijkt dat u niet voldoet aan de voorwaarden, krijgt u extra tijd om uw opgave zonder termijnkorting aan te passen, namelijk tot en met dinsdag 19 juni 2018. Zo kunt u de mogelijkheden optimaal benutten.

Meer info
Heeft u vragen? De adviseurs van AR Bedrijfsontwikkeling staan voor u klaar. Bel ons (0317-499599) of stuur een mail naar info@ar-bedrijfsontwikkeling.nl en wij nemen contact met u op.