Geiten Aan Voerhek
Geiten
Voeding
31 augustus 2022

Assortiment geiten vernieuwd

Er zijn een aantal nieuwe voeders aan het assortiment toegevoegd, de Geiten Structuurbrokken. Deze voeders zijn specifiek geoptimaliseerd om veilig en gezond hARd te kunnen melken.

Er is een kleine wijziging aangebracht in de namen van de voeders. De basis van de samenstellingen is hetzelfde gebleven, wel zijn de nieuwste inzichten toegepast.

Het hele assortiment geitenvoeders met bijbehorende bestelcodes van onze VLOG geitenvoeders kun je vinden in de nieuwste versie van onze folder. Ook zijn de nieuwe Geiten Structuurbrokken te vinden op de assortimentskaart. 

In alle voeders is het Zuiver Voer-principe toegepast. Dit wil zeggen dat er extra aandacht is besteed aan de grondstoffenkeuze én de speciale bewerking ervan. Door de grondstoffen apart te bewerken worden deze beter benut door de geiten. Het resultaat is een veilig, voorspelbaar en optimaal rantsoen met een hoger voersaldo.

Meer weten of bestellen?

Voor vragen of advies kun je contact opnemen met een van onze specialisten, of vraag de assortimentsfolder aan via onderstaand formulier. Een bestelling plaatsen kan gemakkelijk via Mijn AR of geef je bestelling door aan onze klantenservice via 0317-499510.

Folder aanvragen?

Onze specialisten geiten

Onze specialisten komen graag een kijkje bij je nemen. Tijdens bedrijfsbegeleiding en stalbezoek nemen onze specialisten geiten het rantsoen en de resultaten met je door en wordt er gekeken naar mogelijke verbeteringen. Waar nodig wordt onze nutritionist ingeschakeld. Onze specialisten kunnen je onder andere adviseren over voerefficiëntie, voersystemen, automatisch melken, droogstand, opfok en bedrijfsspecifieke excretie.

Koert Kuizenga
Verkoopleider geiten
Foto Koert Kuizenga
Foto Koert Kuizenga
Contact met
Koert Kuizenga
Verkoopleider geiten
Fleur Kroone
Specialist geiten
Foto Fleur Kroone
Foto Fleur Kroone
Contact met
Fleur Kroone
Specialist geiten
Wichert Spijkerboer
Specialist rundvee & geiten
Foto Wichert Spijkerboer
Foto Wichert Spijkerboer
Contact met
Wichert Spijkerboer
Specialist rundvee & geiten
Onze specialisten
Wichert