Menu

Voeder voor optimale gezondheid en melkgift

Afbeelding: Geit

Speciaal voor de professionele geitenhouderij heeft AgruniekRijnvallei (AR) een assortiment voeders ontwikkeld. Deze voeders zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw geiten. Het assortiment geitenvoeders bevat ook voeders voor het compleet voeren van uw geiten. Het compleet voeren houdt in dat het traditionele rantsoen wordt vervangen door een rantsoen van brok en stro/hooi. De geitenvoeders van AR staan garant voor gezonde geiten die in staat zijn veel liters met de juiste gehalten te produceren.

Voederwaardekenmerk Sereen

Geiten hebben voldoende Sereen nodig voor een gezonde vertering, mooie mest en optimale voerefficiëntie. De behoefte aan Sereen neemt toe naarmate de melkgift stijgt. Deze behoefte heeft AR verwerkt in de geitenvoeders. Hierdoor kunt u op een eenvoudige manier hogere krachtvoergiften aanbieden.

Compleet voeren

Het compleet voeren van geiten houdt in dat in het rantsoen krachtvoer de belangrijkste component is. Om de geiten van voldoende structuur te voorzien, krijgen zij daarnaast onbeperkt stro. Ook kan graszaadhooi of grof kuilgras bijgevoerd worden. In het assortiment geitenvoeders zijn speciale voeders opgenomen voor compleet voeren. Gekozen kan worden uit fasevoedering of voor voeders die gedurende de hele lactatie gevoerd worden.

Eigen samenstellingen en rantsoenoptimalisatie

Voor iedere geitenhouderij hebben wij een passende samenstelling in het assortiment. Uiteraard zijn eigen samenstellingen ook mogelijk. De geitenspecialisten van AR kunnen ook een bedrijfsspecifiek rantsoen opstellen. Zij vertalen uw wensen in een voeradvies dat precies is afgestemd op uw bedrijf. Het uitgangspunt is de behoefte van uw geiten.

 

Nieuwsbrief
Contact

Rijnhaven 14
6702 DT Wageningen
Postbus 610
6700 AP Wageningen

T 0317-499599
F 0317-499590
E info@argroep.nl

Bereken de route