Menu

Werken bij AR

Ben je op zoek naar een baan? Aan de linkerkant vind je een overzicht van onze vacatures.
AR is een actieve land- en tuinbouwcoöperatie met veehouders, akkerbouwers en fruittelers als leden. We ondersteunen deze agrarische ondernemers bij hun uitdagingen van vandaag en hun plannen voor later.

 

Afbeelding: Jan van Asselt en Hans van der Knaap
Productmanager ruwvoerteelt Dirk de Bruijn:
"De boer op vind ik het leukst, samen gaan we voor het beste resultaat."


 

AfbeeldingBij AR groei je door
Ben je ambitieus? Dan ben je bij AR aan het juiste adres. We bieden veel mogelijkheden om door te groeien. Via training, cursussen en opleidingen hou je jezelf up-to-date. Voor ieder niveau bieden wij leertrajecten aan, afgestemd op jouw ambitie. Kijk bij de actuele vacatures wat de mogelijkheden zijn.

Je kunt bij AR ook stagelopen of je afstudeerproject doen. Meer weten? Informeer bij personeelsmanager Freek Oteman, f.oteman@argroep.nl of 0317-499599.

Afbeelding: Martijn van den Born

Onze kernwaarden

Je toont interesse in je collega’s en klanten en je hebt wat over voor een ander. Je weet wat belangrijk is voor de mensen waarmee je samenwerkt en houdt daar rekening mee. Je voelt je verbonden met AR.Je doet wat je zegt en zegt wat je doet. Je geeft op een positieve manier feedback en staat er voor open om die te ontvangen. Je draait nooit om de waarheid heen.Je laat in je werk zien dat je gemotiveerd bent en loopt een stap harder. Je doet er alles aan om de gestelde doelen te bereiken. Je werkt met veel enthousiasme en daadkracht.Je staat voor degelijk werk. Je streeft altijd naar kwaliteit op de lange termijn. Je neemt het zekere voor het onzekere.