Menu

Ervaar Zuiver Voer op LIV Hardenberg

21-10-2016
Zuiver Voer LIV

Voer is meer dan een samenstelling van grondstoffen. De selectie van zuivere grondstoffen, de specifieke bewerking en de voederwaarde zijn bepalend voor de kwaliteit. Hoogkwalitatief voer draagt bij aan de prestaties van uw dieren. Ervaar Zuiver Voer nu zelf en kom naar onze stand tijdens LIV Hardenberg van 25 t/m 27 oktober.

AR is vertegenwoordigd op LIV Hardenberg. Op deze beurs kunt u kennismaken met onze specialisten en met ons voer: Zuiver Voer. We maken bewuste keuzes voor bepaalde grondstoffen en productietechnieken. Ons voer bevat zuivere grondstoffen, die ieder op hun eigen, specifieke manier bewerkt worden en een gegarandeerde voederwaarde hebben. Wij zijn ervan overtuigd dat Zuiver Voer het beste is voor het welzijn en de prestaties van uw dieren. We laten u dit graag zelf ervaren in onze Zuiver Voer-silo. Laat u meenemen in de wereld van ons voer en ontdek hoe u het hoogste rendement behaalt.

Wij verwelkomen u graag in onze stand (nr. 239) en ervaar ons voer met al uw zintuigen in onze Zuiver Voer-silo. Durft u het aan?

Meer weten over Zuiver Voer? Klik dan hier.

Nieuwsbrief
Contact

Rijnhaven 14
6702 DT Wageningen
Postbus 610
6700 AP Wageningen

T 0317-499599
F 0317-499590
E info@argroep.nl

Bereken de route